Dansehold for Børn

c

Små skridt

Op til 7 år

Hvornår danser vi?
Torsdag 17.00-17.50

Hvad laver vi på holdet?
Vi hygger os, har det sjovt og har fokus på fællesskab, mens vi øver rytmer og trin i takt til musikken i en fælles koreografi. Vi danser ikke en bestemt genre, men stifter bekendtskab med øvelser fra ballet, trin fra sportsdans og meget mere.

Hvad danser vi?
Vi bruger elementer fra showdansen, men lærer også grundtrin fra standard- og latindans, som for eksempel cha-cha-cha og vals, ballet og meget andet.

Hvad øver vi os til?
Vi optræder to gange om året til danseforeningens opvisninger til julehygge og afdansningsbal. Der er også mulighed for, at holdet tilmelder sig konkurrencer.

c

Showdans

8-12 år

Hvornår danser vi?
Torsdag 18.00-18.50

Hvad laver vi på holdet?
Vi har fokus på fællesskab, holdånd, præcision og kreativitet, når vi sammen skaber en fælles koreografi. Vi danser ikke en bestemt genre, men stifter bekendtskab med øvelser fra ballet, trin fra sportsdans og meget mere.

Hvad danser vi?
Til showdans bruger vi elementer fra mange forskellige dansegenrer til at skabe en fælles koreografi. Vi bruger både trin og træk fra sportsdansen, ballet og meget andet.

Hvad øver vi os til?
Vi optræder til foreningens opvisninger til julehygge og afdansningsbal. Derudover er der mulighed for, at holder tilmelder sig konkurrencer for showdans.