Nyheder

Dans for Ukraine

Den 19. maj 2024 var vi inviteret til at danse til Ukrainsk Velgørenhedsmesse, som blev afholdt i Alslev forsamlingshus.

Det var en dejlig oplevelse med masser af opbakning fra publikum.

Tak fordi vi måtte være med.

Fotos: Flemming Sejer Jepsen Photography

DM i Showdans

Lørdag d. 18. maj dansede vores Showdans-hold i debutantrækken for børn til DM i Showdans i Aalborg Kongres og Kulturcenter.

Vi dansede en koreografi inspireret af den røde dronning i Alice i Eventyrland og hendes hær af spillekort.

Afdansningsbal 2024

Den 27. april fejrede vi foreningens 9-års fødselsdag til sæsonens afdansningsbal. Her dansede både store og små dansere fra foreningen.

Tak til alle, der var med, for at gøre dagen til en ægte dansefest.

Vi glæder os allerede til næste dansesæson.

God sommerferie til alle dansere og deres familier.

Vejen Dance Cup 2024

I går d. 27. januar 2024 var der Vejen Dance Cup i Troldesalen i Vejen. 55 dansere fra Vejen, Odense, Struer, Holstebro, Aarhus og Vejle samledes til en dag fyldt med danseglæde og konkurrence i hip hop, disco, standard- og latindans for både par og solodansere. Tak for den store opbakning og timevis af god stemning.

Vejen Dance Cup er en åben turnering hvor alle landets danseskoler, -foreninger og -klubber er velkomne til at deltage. Vi glæder os til at invitere jer igen til næste år.

Til julebal i eventyrland

Tak til alle der var med til at gøre Vejen Danseforenings julearrangement til noget ganske særligt.

Foreningens dansere tog os med til eventyrland sammen med Alice og alle hendes fantasifulde venner – og til sidst fik vi besøg af julemanden, som både var med til stoledans og juletræsdans. På vores facebookside kan I se en video fra dagen. Klik her.

Vejen Danseforening inviterer til Julehygge og opvisning

Søndag d. 10. december klokken 15 slår Vejen Danseforening dørene op til Troldesalen og inviterer indenfor til deres årlige julehygge og juleopvisning. Det årlige julearrangement er åbent for alle, der har lyst til at julehygge med musik, dans og en god historie.

Traditionen tro fortolker vi en klassisk historie med vores dans og i år kan publikum følges med Alice ned i kaninhullet og forundres over det mystiske Eventyrland. Her møder hun den onde dronning, smukke blomsterbørn, den gale hattemager, travle kaniner og meget, meget mere.

Julemanden kommer selvfølgelig også på besøg, og når danseopvisningen er slut, danser både dansebørn og publikum om juletræet sammen. Vi håber, I har lyst til at julehygge med os!

Billetter kan købes lige her.

Fællesbillede fra foreningens juleopvisning 2022.