Sportsdans for børn og unge

Fra cirka 4 år og op.

I sportsdans er det ikke din alder, men dit danseniveau, der afgør, hvilket hold du danser på.

Alle sportsdansere, der deltager i lokale og nationale konkurrencer er, udover at være medlem af Vejen Danseforening, også medlem af MP-dans som er medlem af De Danske Danseskoler. Vi har mange ambitiøse, målrettede og dygtige sportsdansere i Vejen Danseforening og MP-dans og er stolte af, at have flere flotte placeringer i både jyske og landsdækkende mesterskaber.

c

Sportsdans for begyndere – 2-4 danse.

Hvor og hvornår danser vi:
Onsdag 17.00-17.50

Hvad laver vi på holdet:
Vi lærer de første trin til de første danse i både standard og latin. Her øver vi rytme, at lytte til musikken og følge takten, når vi lærer dansenes basistrin. Nogle danser i par, mens andre danser solo/artistic ballroom.

Hvad danser vi:
Vi starter med at lære at danse vals og cha-cha-cha. Efterhånden, som det enkelte barn er klar bygges flere trin på koreografien. Senere lærer vi også jive og quickstep.

Hvad øver vi os til:
Vi optræder til foreningens opvisninger til julehygge og afdansningsbal og til forskellige arrangementer i lokalområdet. Der er løbende mulighed for at deltage i forskellige konkurrencer og turneringer rundt omkring i landet.

c

Sportsdans for øvede – 4-8 danse.

Hvor og hvornår danser vi:
Vi danser standard mandage 17-19 og latin onsdage 18-20

Hvad laver vi på holdet:
Vi har fokus på fællesskab og vi har det sjovt, mens vi samtidig arbejder målrettet mod vores individuelle ambitioner. Vi bygger ovenpå det vi har lært og forfiner vores teknik indenfor både standard og latindanse. Nogle danser i par, mens andre danser solo/artistic ballroom.

Hvad danser vi:
Vi starter med at danse vals, quickstep, cha-cha-cha og jive. Efterhånden som den enkelte danser eller det enkelte par er klar bygges der ovenpå med slowfox, tango, rumba og wienervals.

Hvad øver vi os til:
Vi optræder til foreningens opvisninger til julehygge og afdansningsbal og til forskellige arrangementer i lokalområdet. Der er løbende mulighed for at deltage i konkurrencer og turneringer rundt omkring i landet.